catering wielkanocny Fish-ka Sołacz

Zamów catering wielkanocny

Zapraszamy do składania zamówień na świąteczne smakołyki. Zamówienia przyjmujemy do 15 kwietnia, a odbiór jest w sobotę 19 kwietnia w godz. 11-16.
Telefon: +48 512 080 514

Zobacz plik z ofertą

Oto, co proponujemy:

Dania mięsne i rybne
Filet z sandacza upieczony z sosem velut (150g) – 27,00 zł
Filet z łososia pieczony z sosem pomarańczowym (150g) – 35,00 zł
Dorsz w panierce lub bez (150g) – 27,00 zł
Poliki wołowe w sosie własnym (250g) – 60 zł
Karkówka pieczona z sosem pieczeniowym i żurawiną (250g) – 45 zł
Polędwiczki wieprzowe z sosem vide w sosie z borowikami (250g) – 50 zł

Dodatki do dań
Modra kapusta z suszoną śliwką (500g) – 45 zł
Buraczki smażone na maśle z chrzanem (500g) – 45 zł
Czarna soczewica „bieluga” (500g) – 35 zł
Ziemniaki w stylu wiejskim (500g) – 35 zł
Gniocchi mix (dyniowe i szpinakowe) (500g) – 35 zł
Bulgur z ajwarem (500g) – 35 zł

Przekąski
Pasztet z wątróbki kaczki (100g) – 16,00 zł
Pasta z wędzonego łososia (100g) – 18,00 zł
Marchewka po koreańsku (250g) – 25,00 zł
Buraczki po koreańsku (250g) – 25,00 zł

Zupy
Bulion rybny „Fish-ka” (1l) – 55,00 zł
Żurek rybny z klopsikami z dorsza (1l) – 50,00 zł
Krem z białych warzyw (1l) – 45,00 zł

Sałatki i sosy „fishkowe”
Tradycyjna sałatka jarzynowa (500g) – 60,00 zł
Kolesław z jabłkiem (500g) – 40,00 zł
Salsa z grillowanych warzyw (250g) – 35,00 zł
Sos tatarski (250g) – 30,00 zł
Sos miodowo-musztardowy (250g) – 30,00 zł
Pesto szpinakowe (250g) – 30,00 zł

Coś na słodko
Beza dacquoise (1,5 kg) – 240 zł
Sernik baskijski lub kajmakowy (ok 2kg) – 280 zł
Sernik kajmakowy (ok 2kg) – 280 zł

Zapraszamy do kontaktu! Telefon: +48 512 080 514